Állat - Zoo

Termék kínálatunk

Megbízható nyersanyag-előállítókkal együttműködve garantálni tudjuk a következetes és kiváló termékminőséget. 

Pet grass

28 mm (+/-10%)

Kifejezetten kisállatok tartása mellett ajánlott a Petgrass műfüvünk. A speciális kialakításának köszönhetően teljesen minimalizálja a szagokat. A gyönyörű, puha és kéttónusú fűszálak természetes megjelenést adnak. Strapabírása varázslatos, így ellenáll a kaparásnak, ásásnak. Mindemellett a kiskedvencek nagy kedvence!
-,- Ft/m2

Almira

35 mm (+/-10%)

Sötétebb árnyalataink közül tökéletes választás az Almira műfüvünk. 35mm-es szálhosszával pompáztatja el a felületet, mely nemcsak puha, de sűrű szerkezetet is kölcsönöz. Legfőbb jellemzője a száliránymentesség, ami költséghatékonnyá teszi a telepítést. A C száliránynak köszönhetően felettébb rugalmas a műfű.
12.100,- Ft/m2

Venice

35 mm (+/-10%)

Ár/érték arányban a legkiválóbb műfüvünk. Csodás színéivel és puhaságával rabul ejti a tulajdonosát. Szálhossza 35mm és az aljába szőtt, elszáradt fűszálak adják meg a természetességét. Kitűnő nedvesség áteresztő képességgel rendelkezik, így a tisztítása is egyszerű. Bátran ajánljuk a gyerekek és az állatok mellé egyaránt.
7.400,- Ft/m2

Florence

48mm (+/-10%)

Forradalmian új, száliránymentes pázsit! Bármelyik oldalról nézzük a pázsitunkat, ugyanazt a látványt nyújtja. Nem utolsó sorban, ennél a pázsitválasztásnál szinte nem lesz anyagveszteségünk, hogy bármelyik irányba forgathatjuk a füvünket, minden irányból tökéletes lesz. A természetesség jegyében lett kifejlesztve ez az innovatív pázsit típus. Florence névre hallgat, 48 mm hosszú szálaival pompázik, legyen az az otthonunk vagy a munkahelyünk.
13.800,- Ft/m2

Galaxy

37 mm (+/-10%)

Igazán dús, prémium kategóriás műfüvünk a Galaxy névre hallgat. A 37 mm-es fűszálaknak és a különleges színeinek köszönhetően egész évben ápolt hatást nyújt a tulajdonosának.  C szálai adják meg a folyamatos rugalmasságot, így ha nehéz tárgyat helyeznénk el rá, akkor sem kell félnünk, hogy lelapul a füvünk.
12.400,- Ft/m2

Eve

30 mm (+/-10%)

Frissen nyírt gyepet hoz el számunkra az Eve műfű. Csodálatos üde színe mindenkit ámulatba ejt. 30 mm hosszú, sűrű, többszínű szálazása adja meg az élethű látványt. Medencék mellé kifejezetten ajánljuk.
11.800,- Ft/m2