Dekoráció - Design

Termék kínálatunk

Megbízható nyersanyag-előállítókkal együttműködve garantálni tudjuk a következetes és kiváló termékminőséget. 

Blossom

50 mm (+/-10%)

A Blossom műfű tulajdonosok az év minden napján olyan látvánnyal és komfortérzettel találkoznak, ami lélegzetelállító. És mindez minek köszönhető? 50 mm-es szálhosszának, extrém puhaságának és rugalmas szálainak. Igazi, üde színpompát kölcsönöz az otthonunkban.
11.300,- Ft/m2

Rosario

60 mm (+/-10%)

Gyönyörű, üde színe elkápráztatja a tulajdonosát a Rosario műfüvünk. A gyártási eljárásának köszönhetően a pázsit rendkívül rugalmas, ezért akkor sem lapul le, ha tartósan nehéz tárgyat helyezünk rá. Mindezt 60 mm-es szálhosszal és luxus érzettel biztosítja álmai gyepszőnyege, Rosario.
13.500,- Ft/m2

Calida

50 mm (+/-10%)

Kialakítása során tökéletesen visszaadja a valódi fű kinézetét a Calida műfüvünk. Pihe puha tapintású ez a pázsitunk, ami 50 mm-es szálhosszal rendelkezik, ami prémium érzést biztosít. Tömörsége miatt tökéletes kertekbe és játszóterekre egyaránt. A különböző színű fűszálaknak köszönhetően valódi gyephatást érhetünk el.
12.500,- Ft/m2

Bombay

45 mm (+/-10%)

Extra puha kollekciónk darabja a Bombay névre hallgató, 45 mm-es műfüvünk, figyelemre méltó pázsit látványával ajándékoz meg minket. Párját ritkító komfortérzetet biztosít a kertünkben, sokféle színárnyalata és dússága miatt. Emiatt igazán luxus élményt teremt.
13.200,- Ft/m2

Ultimo

60 mm (+/-10%)

Tökéletes és ámulatba ejtő hatás extra hosszú szálakkal. Az Ultimo pázsitunk kétszínű fűszállal és kétszínű gyökérrésszel rendelkezik, így adja meg az igényesen gondozott gyep látványát. Élethű színe, 60 mm-es szálhossza és ellenállhatatlan puhasága miatt vált prémium műfűvé.
13.500,- Ft/m2

Superior

45 mm (+/-10%)

A tökéletesen karbantartott gyep hangulatát fedezzük fel a szép, élénk színű Superior pázsitunkban. C szálainak köszönhetően megőrzi a rugalmasságát így mentesül a gyep a lelapulástól, míg az extra puha szálaknak köszönhetően nagyon kellemes érzés mezítláb rálépni a 45mm- es fűszálakra.
13.200,- Ft/m2

Florence

48mm (+/-10%)

Forradalmian új, száliránymentes pázsit! Bármelyik oldalról nézzük a pázsitunkat, ugyanazt a látványt nyújtja. Nem utolsó sorban, ennél a pázsitválasztásnál szinte nem lesz anyagveszteségünk, hogy bármelyik irányba forgathatjuk a füvünket, minden irányból tökéletes lesz. A természetesség jegyében lett kifejlesztve ez az innovatív pázsit típus. Florence névre hallgat, 48 mm hosszú szálaival pompázik, legyen az az otthonunk vagy a munkahelyünk.
13.800,- Ft/m2

Majestic

40 mm (+/-10%)

A Majestic az egyik legpuhább pázsitunk. Tömörsége és az elszáradt fűhatásnak köszönhetően élethű kinézetet kölcsönöz. Ovális szálai miatt hamar visszanyeri az eredeti formáját, amennyiben nehézsúly kerül rá.  40mm-es vékony, ám sűrű szálhossza minőséget és tökéletes látványt biztosít amellett, hogy mezítláb is élmény rajta végig sétálni.
11.800,- Ft/m2

Eden

37 mm (+/-10%)

Rugalmas szálai segítenek, hogy a pázsitunk mindig üde legyen. Színmegtartó, ellenáll az UV sugaraknak. A puha felületért a 37 mm-es szálak és a tömör szövés felel. Az Eden műfüvünk friss, tavaszi színe élethűen mutat az otthonunkban. Egész évben gondozott lesz a gyepünk.
13.200,- Ft/m2

Diamond

60 mm (+/-10%)

60mm-es magasságú szálaival egyedi megjelenést nyújt az ellenállhatatlan Diamond pázsitunk. Prémium minőségét egyrészről kialakításának köszönheti, hisz olyan eljárással készült, amellyel a fűszálak visszaverik a napfényt, így a pázsit kevésbe melegszik. Másrészről selymessége és teltsége volt a fő szempont a kifejlesztésénél. Természetes hatás luxus körülmények között!
14.300,- Ft/m2