Játszótér - Óvoda

Termék kínálatunk

Megbízható nyersanyag-előállítókkal együttműködve garantálni tudjuk a következetes és kiváló termékminőséget. 

Almira

35 mm (+/-10%)

Sötétebb árnyalataink közül tökéletes választás az Almira műfüvünk. 35mm-es szálhosszával pompáztatja el a felületet, mely nemcsak puha, de sűrű szerkezetet is kölcsönöz. Legfőbb jellemzője a száliránymentesség, ami költséghatékonnyá teszi a telepítést. A C száliránynak köszönhetően felettébb rugalmas a műfű.
12.100,- Ft/m2

Venice

35 mm (+/-10%)

Ár/érték arányban a legkiválóbb műfüvünk. Csodás színéivel és puhaságával rabul ejti a tulajdonosát. Szálhossza 35mm és az aljába szőtt, elszáradt fűszálak adják meg a természetességét. Kitűnő nedvesség áteresztő képességgel rendelkezik, így a tisztítása is egyszerű. Bátran ajánljuk a gyerekek és az állatok mellé egyaránt.
7.400,- Ft/m2

Florence

48mm (+/-10%)

Forradalmian új, száliránymentes pázsit! Bármelyik oldalról nézzük a pázsitunkat, ugyanazt a látványt nyújtja. Nem utolsó sorban, ennél a pázsitválasztásnál szinte nem lesz anyagveszteségünk, hogy bármelyik irányba forgathatjuk a füvünket, minden irányból tökéletes lesz. A természetesség jegyében lett kifejlesztve ez az innovatív pázsit típus. Florence névre hallgat, 48 mm hosszú szálaival pompázik, legyen az az otthonunk vagy a munkahelyünk.
13.800,- Ft/m2

Majestic

40 mm (+/-10%)

A Majestic az egyik legpuhább pázsitunk. Tömörsége és az elszáradt fűhatásnak köszönhetően élethű kinézetet kölcsönöz. Ovális szálai miatt hamar visszanyeri az eredeti formáját, amennyiben nehézsúly kerül rá.  40mm-es vékony, ám sűrű szálhossza minőséget és tökéletes látványt biztosít amellett, hogy mezítláb is élmény rajta végig sétálni.
11.800,- Ft/m2

Eve

30 mm (+/-10%)

Frissen nyírt gyepet hoz el számunkra az Eve műfű. Csodálatos üde színe mindenkit ámulatba ejt. 30 mm hosszú, sűrű, többszínű szálazása adja meg az élethű látványt. Medencék mellé kifejezetten ajánljuk.
11.800,- Ft/m2