Otthon - Kert

Termék kínálatunk

Megbízható nyersanyag-előállítókkal együttműködve garantálni tudjuk a következetes és kiváló termékminőséget. 

Pet grass

28 mm (+/-10%)

Kifejezetten kisállatok tartása mellett ajánlott a Petgrass műfüvünk. A speciális kialakításának köszönhetően teljesen minimalizálja a szagokat. A gyönyörű, puha és kéttónusú fűszálak természetes megjelenést adnak. Strapabírása varázslatos, így ellenáll a kaparásnak, ásásnak. Mindemellett a kiskedvencek nagy kedvence!
-,- Ft/m2

Blossom

50 mm (+/-10%)

A Blossom műfű tulajdonosok az év minden napján olyan látvánnyal és komfortérzettel találkoznak, ami lélegzetelállító. És mindez minek köszönhető? 50 mm-es szálhosszának, extrém puhaságának és rugalmas szálainak. Igazi, üde színpompát kölcsönöz az otthonunkban.
11.300,- Ft/m2

Rosario

60 mm (+/-10%)

Gyönyörű, üde színe elkápráztatja a tulajdonosát a Rosario műfüvünk. A gyártási eljárásának köszönhetően a pázsit rendkívül rugalmas, ezért akkor sem lapul le, ha tartósan nehéz tárgyat helyezünk rá. Mindezt 60 mm-es szálhosszal és luxus érzettel biztosítja álmai gyepszőnyege, Rosario.
13.500,- Ft/m2

Calida

50 mm (+/-10%)

Kialakítása során tökéletesen visszaadja a valódi fű kinézetét a Calida műfüvünk. Pihe puha tapintású ez a pázsitunk, ami 50 mm-es szálhosszal rendelkezik, ami prémium érzést biztosít. Tömörsége miatt tökéletes kertekbe és játszóterekre egyaránt. A különböző színű fűszálaknak köszönhetően valódi gyephatást érhetünk el.
12.500,- Ft/m2

Bombay

45 mm (+/-10%)

Extra puha kollekciónk darabja a Bombay névre hallgató, 45 mm-es műfüvünk, figyelemre méltó pázsit látványával ajándékoz meg minket. Párját ritkító komfortérzetet biztosít a kertünkben, sokféle színárnyalata és dússága miatt. Emiatt igazán luxus élményt teremt.
13.200,- Ft/m2

Ultimo

60 mm (+/-10%)

Tökéletes és ámulatba ejtő hatás extra hosszú szálakkal. Az Ultimo pázsitunk kétszínű fűszállal és kétszínű gyökérrésszel rendelkezik, így adja meg az igényesen gondozott gyep látványát. Élethű színe, 60 mm-es szálhossza és ellenállhatatlan puhasága miatt vált prémium műfűvé.
13.500,- Ft/m2

Almira

35 mm (+/-10%)

Sötétebb árnyalataink közül tökéletes választás az Almira műfüvünk. 35mm-es szálhosszával pompáztatja el a felületet, mely nemcsak puha, de sűrű szerkezetet is kölcsönöz. Legfőbb jellemzője a száliránymentesség, ami költséghatékonnyá teszi a telepítést. A C száliránynak köszönhetően felettébb rugalmas a műfű.
12.100,- Ft/m2

Superior

45 mm (+/-10%)

A tökéletesen karbantartott gyep hangulatát fedezzük fel a szép, élénk színű Superior pázsitunkban. C szálainak köszönhetően megőrzi a rugalmasságát így mentesül a gyep a lelapulástól, míg az extra puha szálaknak köszönhetően nagyon kellemes érzés mezítláb rálépni a 45mm- es fűszálakra.
13.200,- Ft/m2

Noble

40 mm (+/-10%)

A legpuhább pázsit, amin valaha is jártunk! Színe, mint az igazi fűé, tökéletessége akárcsak a mindennap gondozott kerté. Egész éveben csodálatos a látványa a Noble műfüvünknek, mely 40mm hosszú szálakkal rendelkezik. Igazán különleges pázsit lehet a miénk, ha ezt a típust választjuk.
11.800,- Ft/m2

Florence

48mm (+/-10%)

Forradalmian új, száliránymentes pázsit! Bármelyik oldalról nézzük a pázsitunkat, ugyanazt a látványt nyújtja. Nem utolsó sorban, ennél a pázsitválasztásnál szinte nem lesz anyagveszteségünk, hogy bármelyik irányba forgathatjuk a füvünket, minden irányból tökéletes lesz. A természetesség jegyében lett kifejlesztve ez az innovatív pázsit típus. Florence névre hallgat, 48 mm hosszú szálaival pompázik, legyen az az otthonunk vagy a munkahelyünk.
13.800,- Ft/m2