Rólunk

Kik is vagyunk?

A Fűrelép márkanév talán ismerős és összecseng anyavállalatunk, a Színrelép Kft. elnevezéssel. 2010 óta tervez, gyárt öntött gumiburkolatokat, épít játszótereket, fitnesz parkokat, tornapályákat és vállalt szerepet különböző kültéri területek, terek burkolásában, óvodák játszó kertjének kialakításában.

Hogyan dolgozunk?

Az évek során az öntött gumiburkolat mellé előszeretettel alkalmaztunk műfű gyepszőnyeget. A telepítésekben szerzett tapasztalatokat és az Európa vezető műfű gyártóival kialakított kiváló kapcsolatokunkat felhasználva a Fűrelép önálló üzletággá nőtte ki magát.

A gyakorlott szakembereink számára nem csupán a minőségi műfű értékesítése a fontos. Segítséget nyújtunk a feladat jellegéhez legmegfelelőbb műfű kiválasztásában, kivitelezéshez szükséges alapanyagok mennyiségének kiszámolásában.

Miben segíthetünk?

Szolgáltatásaink nem csupán az értékesítésben és szakértésben merül ki.

Ha önállóan szeretné a telepítést intézni, minden szükséges információt és anyagot megkap tőlünk.

Ha nem szeretne a telepítéssel bajlódni, csak élvezni a műfűpázsit szépségét, szakértő tapasztalt csapatunk maximális precízitással installálja a gondozásmentes műfűpázsitot az Ön kertjébe is.

Van konkrét elképzelés?

Segíthetünk?

Talpalatnyi kényelem

Számunkra nem csupán a minőségi műfű értékesítése a fontos. Segítséget nyújtunk a feladat jellegéhez legmegfelelőbb műfű kiválasztásában is.

Kérjen ajánlatot és ingyenes felmérést

Szakképzet csapatunk összehangolt és költséghatékony módon valósítja meg terveit, új felületek, új környezetek kialakításával prémium minőségű, rendkívül gyors határidővel és az előirányzott költségkeretből.