Revolution

Műfű labdarúgáshoz, teniszhez, golfhoz és multisportokhoz. A műfű kollekció minden terméke az adott sport és szabadidős tevékenységek intenzitásához lett válogatva (teljesítmény – minőség). Kizárólag a legjobb európai nyersanyagok felhasználásával készült műfüvek megfelelnek korunk legmagasabb elvárásainak.

Termékinformációk

A Revolution műfüvünk tökéletesen igazodik minden sportpályához. Gyorsan telepíthető és időtálló, így hamar megtérül a beruházása. Felülete egyenletes, rugalmas, így kíméli a végtagokat sportolás közben. Ezt a típusú sport műfüvet homokkal töltjük ki, ami még jobban stabilizálja a területet. Nem igényel öntözést, fűnyírást, így költséghatékonysága kiváló.

A termék ára:

13.700,- Ft/m2
Miért a(z) Revolution műfű a jó választás?
Van konkrét elképzelés?

Segíthetünk?

Talpalatnyi kényelem

Számunkra nem csupán a minőségi műfű értékesítése a fontos. Segítséget nyújtunk a feladat jellegéhez legmegfelelőbb műfű kiválasztásában is.

Kérjen ajánlatot és ingyenes felmérést

Szakképzet csapatunk összehangolt és költséghatékony módon valósítja meg terveit, új felületek, új környezetek kialakításával prémium minőségű, rendkívül gyors határidővel és az előirányzott költségkeretből.