Tee XL

Műfű labdarúgáshoz, teniszhez, golfhoz és multisportokhoz. A műfű kollekció minden terméke az adott sport és szabadidős tevékenységek intenzitásához lett válogatva (teljesítmény – minőség). Kizárólag a legjobb európai nyersanyagok felhasználásával készült műfüvek megfelelnek korunk legmagasabb elvárásainak.

Termékinformációk

Kiváló ellenállással, rugalmassággal és tömörséggel rendelkezik a Tee XL műfüvünk, amit kifejezetten golfozáshoz fejlesztettek ki. A műfű garantálja a golflabda optimális visszapattanását, ezáltal biztosítva a játékélményt. Egész évben csodálatos, zöld felületet biztosít, ami nehezen megkülönböztethető a természetes fűtől és mindezt alacsony karbantartással érhetjük el.

A termék ára:

46.700,- Ft/m2
Miért a(z) Tee XL műfű a jó választás?
Van konkrét elképzelés?

Segíthetünk?

Talpalatnyi kényelem

Számunkra nem csupán a minőségi műfű értékesítése a fontos. Segítséget nyújtunk a feladat jellegéhez legmegfelelőbb műfű kiválasztásában is.

Kérjen ajánlatot és ingyenes felmérést

Szakképzet csapatunk összehangolt és költséghatékony módon valósítja meg terveit, új felületek, új környezetek kialakításával prémium minőségű, rendkívül gyors határidővel és az előirányzott költségkeretből.