Urban hybrid

Műfű labdarúgáshoz, teniszhez, golfhoz és multisportokhoz. A műfű kollekció minden terméke az adott sport és szabadidős tevékenységek intenzitásához lett válogatva (teljesítmény – minőség). Kizárólag a legjobb európai nyersanyagok felhasználásával készült műfüvek megfelelnek korunk legmagasabb elvárásainak.

Termékinformációk

Az Urban Hybrid gyepünk a műfüves és az élőfüves telepítést egyesíti. Az ilyen sportpályák kialakításánál a valódi fűszálakat műfűvel egészítjük ki, ezáltal megerősítjük a felületet. Ez a rendszer kevésbé van kitéve az időjárás viszontagságainak és a használatból eredő amortizációnak. Nyáron kellemesen hűvös felületet biztosít, télen pedig fagyálló. Az egyik legnagyobb előnyét jelenti, az nem más, mint hogy a műfű gyakorlatilag megkülönböztethetetlen az igazitól.

A termék ára:

-,- Ft/m2
Miért a(z) Urban hybrid műfű a jó választás?
Van konkrét elképzelés?

Segíthetünk?

Talpalatnyi kényelem

Számunkra nem csupán a minőségi műfű értékesítése a fontos. Segítséget nyújtunk a feladat jellegéhez legmegfelelőbb műfű kiválasztásában is.

Kérjen ajánlatot és ingyenes felmérést

Szakképzet csapatunk összehangolt és költséghatékony módon valósítja meg terveit, új felületek, új környezetek kialakításával prémium minőségű, rendkívül gyors határidővel és az előirányzott költségkeretből.