Budapest 10. kerület óvoda

Az eden műfű segítségével létrehoztunk egy biztonságos, szórakoztató és vonzó játszóteret a gyermekek számára.

Projekt információ

Az óvodai játszóterek kialakításánál olyan biztonságos környezetet alakítunk ki, ahol a gyermekek szabadon felfedezhetik és kifejezhetik kreativitásukat. Számos játékelemet építünk be, mint például hinták, csúszdák, mászókák, homokozók, labdajátékra alkalmas területek. Ezek a játékok segítik a gyermekek fizikai, szociális és kognitív fejlődését.

Természetesen a tervezés és kialakítás során figyelembe vesszük a biztonsági előírásokat és az óvodai gyermekek igényeit. Az építőelemek és játékok általában könnyen használhatók, emellett a játszótér környezete is fontos, beleértve a megfelelő térelválasztást, a puha talajburkolatot a zuhanások elnyelésére, valamint a megfelelő árnyékolást vagy napvédelmet a forró időjárás esetén.

Az eden műfű kiváló választás lehet a játszótér kialakításához. Az eden műfű egy természetes fű hatását keltő, ugyanakkor rendkívül tartós és könnyen karbantartható „gyep”.

Játszótér kialakításnál előszeretettel használjuk az öntött gumiburkolat és a műfű kombinációját, az eredmény egy kiváló minőségű játéktér, amely egyesíti a tartósságot és a biztonságot az esztétikai vonzerővel. Az öntött gumiburkolat használata a potenciális sérülések csökkentéséhez és a gyermekek biztonságának növeléséhez vezet. A műfű pedig valódi fű érzetét nyújtja, anélkül, hogy azzal járó karbantartási feladatokat és költségeket okozna.

Kiemelt termékeink

Almira

35 mm (+/-10%)

Sötétebb árnyalataink közül tökéletes választás az Almira műfüvünk. 35mm-es szálhosszával pompáztatja el a felületet, mely nemcsak puha, de sűrű szerkezetet is kölcsönöz. Legfőbb jellemzője a száliránymentesség, ami költséghatékonnyá teszi a telepítést. A C száliránynak köszönhetően felettébb rugalmas a műfű.
12.100,- Ft/m2

Superior

45 mm (+/-10%)

A tökéletesen karbantartott gyep hangulatát fedezzük fel a szép, élénk színű Superior pázsitunkban. C szálainak köszönhetően megőrzi a rugalmasságát így mentesül a gyep a lelapulástól, míg az extra puha szálaknak köszönhetően nagyon kellemes érzés mezítláb rálépni a 45mm- es fűszálakra.
13.200,- Ft/m2

Venice

35 mm (+/-10%)

Ár/érték arányban a legkiválóbb műfüvünk. Csodás színéivel és puhaságával rabul ejti a tulajdonosát. Szálhossza 35mm és az aljába szőtt, elszáradt fűszálak adják meg a természetességét. Kitűnő nedvesség áteresztő képességgel rendelkezik, így a tisztítása is egyszerű. Bátran ajánljuk a gyerekek és az állatok mellé egyaránt.
7.400,- Ft/m2
Van konkrét elképzelés?

Segíthetünk?

Talpalatnyi kényelem

Számunkra nem csupán a minőségi műfű értékesítése a fontos. Segítséget nyújtunk a feladat jellegéhez legmegfelelőbb műfű kiválasztásában is.

Kérjen ajánlatot és ingyenes felmérést

Szakképzet csapatunk összehangolt és költséghatékony módon valósítja meg terveit, új felületek, új környezetek kialakításával prémium minőségű, rendkívül gyors határidővel és az előirányzott költségkeretből.