Egy talpalatnyi kényelem …

Egyenesen Hollandiából származó, prémiumkategóriás műpázsit!
Mint a műfűburkolat-rendszerek 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező műszaki vállalkozása, elhivatottan támogatjuk vásárlóinkat személyre szabott szolgáltatásokkal és innovatív megoldásokkal.

Mint a műfűburkolat-rendszerek 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező műszaki vállalkozása, elhivatottan támogatjuk vásárlóinkat személyre szabott szolgáltatásokkal és innovatív megoldásokkal:

  • Tanácsadás,
  • kereskedelem,
  • tervezés,
  • kivitelezés.

Megbízható partnercégeinkkel együttműködve garantálni tudjuk a kiváló termékminőséget. Felkészült, kreatív fiatalos csapat vagyunk, tudunk sablonmentesen gondolkodni. Megoldásokkal szolgálunk minden kihívásra, 10 évig garanciavállalt termékeink segítenek minket ebben. Termékpalettánk rendkívül széles felhasználási lehetőségekkel rendelkezik, ezt bizonyítják elkészült munkáink is, melyek hangulatukban és funkciójukban is tökéletesen megfelelnek a felhasználói igényeknek.

Kollégáink 20 éves szakmai tapasztalattal, a legmagasabb színvonalon végzik munkájukat, betartva az építési technológiákra vonatkozó elvárásokat. A kollekció minden egyes darabja az optimális teljesítményhez és szolgálathoz lett összeállítva. A kizárólag a legjobb európai nyersanyagok felhasználásával, folyamatos fejlesztések mentén készült műfüvek megfelelnek korunk legmagasabb műszaki elvárásokainak, kadmium- és cinkmentesek.

A rekreációs terek kialakításánál nagy hangsúlyt fektetünk a környezetpszichológiára, nem elégséges csak a funkciót kiszolgálni. Közintézményi környezetben a dizájn, a vizuális nevelés segítő megoldásai, a felületi struktúrák diverzitásban sokat tudnak nyújtani felhasználóinknak. Biztonságos innovatív rendszereink komfortos és higiénikus életteret teremtenek a játszótereken, udvarokon. Fenntartható épített környezetünk azon jó példája a műfű burkolat, ahol a felszínre jutó csapadékvizek gyorsan erodálódásmentesen eljut az altalaj, föld alsóbb rétegeibe.
Számos kapcsolódási pontja lehet egy műfűburkolat- rendszernek és egyéb ütéscsillapító gumiburkolatnak.

Terveinkben, megvalósításainkban gyakran alkalmazzuk, ha a felülettel információt kívánunk például eljuttatni a használóhoz, vagy csak a szabad képzeletnek, játéknak nyújtunk alapot a kialakítások végtelen kreatív lehetősége mentén. Kontúrok, szeparált térrészek, figyelemfelhívó szín/alakzat/felület számos játék és foglalkoztató „táptalaja” lehet az a műfű burkolattal társított gumiburkolat-rendszerekkel.

Keresse vállalkozásunk közösségimédia-felületein százával fellelhető kreatív megoldásait, legyen a partnerünk, szolgálhassuk az ön igényeit!

Cikkeink

Egy talpalatnyi kényelem …

Mint a műfűburkolat-rendszerek 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező műszaki vállalkozása, elhivatottan támogatjuk vásárlóinkat személyre szabott szolgáltatásokkal és innovatív megoldásokkal.

Tovább olvasom »
Van konkrét elképzelés?

Segíthetünk?

Talpalatnyi kényelem

Számunkra nem csupán a minőségi műfű értékesítése a fontos. Segítséget nyújtunk a feladat jellegéhez legmegfelelőbb műfű kiválasztásában is.

Kérjen ajánlatot és ingyenes felmérést

Szakképzet csapatunk összehangolt és költséghatékony módon valósítja meg terveit, új felületek, új környezetek kialakításával prémium minőségű, rendkívül gyors határidővel és az előirányzott költségkeretből.